Ragna LL en haar nakomelingen

Ragna LL is het tweede veulen van Leonora. Als vierjarige hebben we haar voorgebracht op de KWPN-keuring in de richting rijpaard. Hiervoor bleek zij ondanks vader Dublin toch te klassiek te zijn.

In de daaropvolgende jaren is ze ingezet voor de sport, Laurie is met haar in de klasse B gestart en heeft heel veel met haar gewonnen. Op zesjarige leeftijd liep ze al verdienstelijk in de Z2-dressuur. Vervolgens werd er met haar gesprongen en samengesteld gereden. Hierin was ze geen groot talent, maar haar enthousiasme en inzet maakten veel goed.

 

Als elfjarige hebben we haar nogmaals op de keuring aangeboden, ditmaal voor de richting Gelders paard. Deze keer kreeg ze de bemerking mee dat ze iets teveel richting rijpaard neigde, maar met haar staat van dienst kreeg ze toch het sterpredikaat en vervolgens werd ze in diezelfde zomer op de Nationale Dag van het Gelders Paard ook nog keur verklaard.

 

We besloten haar ook in te zetten als fokmerrie op Landlust.

Nakomelingen:

In 2016 bleek Ragna LL gust te zijn van Franklin. Inmiddels is ze dragend gescand van Gunner KS.

Kiran LL werd geboren in juni 2015. Het is al een beroemd veulen want deze Forty-nakomeling heeft al op de cover van de IdS gestaan. Een mooi gebouwd hengstje en een goede beweger!

_DSC5784

 

_DSC5862

In de zomer van 2014 kwam Juweel LL ter wereld. Zij is een dochter van Ragna in combinatie met Ferdeaux. Ragna is nu dragend van bewegingswonder, Forty

_DSC4844

_DSC7390

In 2013 werd uit Ragna een merrieveulen geboren van de hengst Wynton. Kan eigenlijk weinig plaatjes van haar jonge jaren van vinden. Dus maar een paar in februari geschoten opnames van een weliswaar ongepoetste maar toch hele fraaie Indira LL.

DSC03926

DSC03968

In april 2012 werd uit Ragna een merrieveulen van Johnson geboren. deze Hymne LL ziet er goed uit en kan super bewegen!

Hymne is inmiddels zadelmak en ster-ext
DSC00868

Van 2011 Gunnar LL

Helaas is Gunnar in de zomer van 2012 jammerlijk verongelukt in de hengstenwei.